Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Romcontrol S.A.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Evaluari mobile, imobiliare, intreprinderi
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
S.C. Romcontrol S.A. a efectuat expertize şi evaluări la societăţi comerciale complexe din diferite domenii de activitate, evaluări de active (proprietăţi imobiliare sau bunuri mobile), lucrări de consultanţă, evaluări de stocuri de piese şi materiale pentru vânzare şi pentru obţinerea de credite, evaluări de imobilizări corporale şi stocuri ipotecate sau gajate (în favoarea AVAS, bănci, M.F.), analize diagnostic, studii de fezabilitate în vederea obţinerii de credite în lei şi valută de la diverse bănci pentru retehnologizare, dezvoltarea unor noi afaceri.

Toate lucrările specifice, pe categorii distincte, urmăresc şi respectă prevederile standardelor de Evaluare Internaţionale (IVS) adoptate de Asociaţia Naţională a Evaluatorilor din România – ANEVAR, ca standarde naţionale.

Prin colaborare firma ROMCONTROL S.A. dispune de specialişti în evaluare şi în domeniul lichidării (cursuri organizate pe Fondul Proprietăţii de Stat şi Banca Mondială împreună cu firma de consultanţă The Recovery Group – Boston – USA).

S.C. ROMCONTROL S.A. are implementat sistemul calităţii în conformitate cu cerinţele Standardului SR EN ISO 9001:2001, conform certificatului nr. 466/1/1/2007.
Din Gura in Gura